ONZE KEUZES

In2Love serveert u "Wedding à la carte", maar hoe uw menu eruitziet, bepaalt u.

Naast de creatie van uw viering kan uw menu uitgebreid worden met een hele reeks aan "toppings".
In2Love heeft contacten met een uitgebreide lijst van externe leveranciers die uw plechtigheid of zelfs de hele hoogdag een extra kleur kunnen bezorgen.

Live muziek, uitzonderlijke locaties, weelderige decoratie, technische hoogstandjes, thematische animatie, gastronomische catering ... wij zorgen voor alles. Al van bij het intakegesprek krijgt u de mogelijkheid om uw eigen keuze voor de inkleding van uw hoogdag door te geven. Zo kan In2Love ter verbetering van uw viering contact opnemen met de door u aangebrachte leveranciers.

Toch stellen wij u graag voor aan de "keuze van de chef". In2Love heeft voor alle mogelijke ideeën een gepaste oplossing. Creatie kent dus geen grenzen. Uiteraard zorgen wij voor gunstige tarieven en de beste kwaliteit in producten en diensten. Ook de communicatie met externen loopt via ons, waardoor alles overzichtelijk blijft en er geen onnodige kosten worden gemaakt. Voor en na de viering worden alle zakelijke en financiële verrichtingen gebundeld, zodat u slechts één factuur hoeft te betalen, wat tijd en zorgen bespaart.

 

ONZE ALL-IN FORMULE

Wil u nog minder organisatorische zorgen? Dan biedt In2Love: "Wedding planning à la carte".
Juist omwille van de uitgebreide contacten met externe leveranciers, kunnen wij uw huwelijk of jubileum tot in de puntjes plannen. De voorbereiding wordt in een persoonlijk draaiboek gegoten en stap voor stap nemen wij u mee op weg naar uw hoogdag.

Voor de all-in formule worden andere tarieven gebruikt en geldt ook een andere werkwijze. Dit alles is bespreekbaar tijdens een verwelkomingsgesprek, vergelijkbaar met de werkwijze van onze "Wedding à la carte". Vraag gerust meer informatie door het vakje "All-in formule" aan te vinken in het contactformulier.