reviews


REVIEWS

Enkele lovende woorden van gelukkige klanten.

"Dankzij In2Love hebben we een onvergetelijke viering gehad op onze huwelijksdag.
Al van bij het begin hadden we meteen het gevoel dat we met al onze vragen bij hen terecht konden: opbouw van een viering, een zaal, bloemen ...
Waar je hulp nodig had, stonden ze klaar met raad en eventueel daad om er zo voor te zorgen dat de viering volledig naar onze wens was.
Op de dag zelf konden we dan alles uit handen geven en er volop van genieten.
Ook de lieve woorden achteraf van de gasten gaven ons aan dat het een viering was die alle aanwezigen aansprak."

Valérie en Jeroen - 1 december 2012


   "Omdat 'Rent a Priest' en 'vieringen via het humanitair verbond' ons maar niets leek, kwamen we via vrienden in contact met In2Love. Dit was exact wat we zochten: heel persoonlijke aanpak, echt onze eigen viering kunnen samenstellen en vooral veel werk uit onze handen genomen. Het feit dat In2Love contact opneemt met onze ouders, onze getuigen, vrienden & familie ... maakt dat wij verrast werden tijdens onze viering. Dat maakt het nog emotioneler dan het sowieso al was, echt pakkend. En uiteraard was het zeer leuk dat alle aanwezigen genoten hebben van onze viering, ons zelfs kwamen feliciteren met het feit dat het zo mooi was, zo op ons gericht zonder dingen erbij te betrekken die voor ons toch niet belangrijk waren. Wij wensen Jurgen van In2Love echt te bedanken voor deze onvergetelijke momenten, want echt iedereen vond het geweldig en zo'n positieve reacties hadden we op voorhand nooit durven te dromen." 

Valerie en Stijn - 1 juni 2013

image.jpeg - 980.00 KB

 

 

 

"Dankzij de professionele doch zeer persoonlijke aanpak van In2Love hebben wij zorgeloos naar onze trouwdag kunnen toeleven en hebben wij een prachtige huwelijksviering gehad die volledig aan onze wensen voldeed.
Dank je wel Jurgen om heel de tijd klaar te staan met raad en daad.
En om ons uiteindelijk door een unieke en ontzettend mooie viering de mooiste dag van ons leven te laten beleven."


Brenda en Chris - 19 oktober 2013

 

"In2Love heeft ons een onvergetelijke dag bezorgd.
De prachtige woorden van Jurgen, onze familie en vrienden zullen ons altijd bijblijven.
Met een lach en een traan beleefden we de perfecte viering van onze liefde voor elkaar."


 Steffi en Cedric - 17 mei 2014