HUWELIJK

Een huwelijksdag is een hoogdag. Zowel de trouwers als de gasten hebben op het einde van de dag moeite om slechts één hoogtepunt uit te kiezen. Het is opmerkelijk dat vieringen met een persoonlijke touch meer en langer bijblijven dan vieringen uit de catalogus. Toch is de viering maar één onderdeel van de hele organisatie die een huwelijk met zich meebrengt en vaak daardoor wordt het moeilijk om een plechtigheid te creëren die juist aanvoelt. Koppels met ideeën die niet weten hoe ze uit te werken, of koppels met praktische zin, maar op zoek naar inspiratie, vinden gegarandeerd wat ze zoeken in het "design" van In2Love.

 

JUBILEUM

Mensen die vieren dat ze een klein of groot aantal jaren samenzijn, zijn mensen die weten hoe hun liefde leeft. Jubilea zijn vaak feesten met een erg persoonlijke kleur. Die kleur van geleefde liefde vertalen naar een plechtig moment, vraagt organisatie en creativiteit, maar vooral ook inzicht in mensen en openheid in levensvisie. Het "design" van een viering door In2Love biedt alle juiste schakeringen om de perfecte kleur te bekomen.

 

ONZE WERKWIJZE

Stap 1: U voelt zich aangesproken?

Neem contact op met In2Love: alle contactgegevens vindt u op deze site.

In2Love maakt dan een afspraak met u voor een gratis en vrijblijvend verwelkomingsgesprek dat kan doorgaan op een locatie naar keuze. Op dit gesprek proberen we samen te stellen wat u van de viering verwacht en welke taken In2Love voor u kan uitvoeren. Na dit gesprek krijgt u een offerte met de prijs van de gekozen viering en opties.

Stap 2: U wil ons inhuren?

Betaalt u het afgesproken voorschot op de offerte, dan maakt In2Love een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt de structuur en de inhoud van uw viering vastgelegd. In2Love stelt aan de hand van het verwelkomingsgesprek en het intakegesprek een klantendossier op dat alle informatie over structuur en inhoud van de plechtigheid beschrijft. Op vraag van de klant kan het dossier aangevuld worden met de "toppings" van In2Love. Met deze informatie heeft u een gedetailleerd zicht op de diensten die In2Love aanbiedt op uw hoogdag.

Stap 3: U kijkt in volle verwachting uit naar uw viering.

Tijdens de maanden voor uw viering neemt In2Love alle communicatie en organisatie op zich. Wij staan steeds ter beschikking voor advies over inhoud en structuur zowel voor de klant als voor mogelijke leveranciers of medeontwerpers. U krijgt op de afgesproken momenten een overzicht van hoe de creatie van uw plechtigheid verloopt en u kan reikhalzend uitkijken naar uw persoonlijke viering. Twee weken voor de uitvoering vragen wij om het resterend bedrag te betalen. Op het moment van uw viering voert In2Love alle afgesproken diensten uit en zorgt voor een vlotte afhandeling van de zakelijke kant tegenover externe leveranciers.

Stap 4: U geniet van één van de hoogdagen van uw leven.