ONZE DIENSTEN

Creatie van een gepersonaliseerde viering

In2Love maakt uw viering een persoonlijke plechtigheid naar al uw wensen.

Professionele uitvoering en begeleiding

In2Love maakt van uw viering één geheel. Onze voorgangers zijn professionele sprekers met de gave zich in te leven in elke uitvoeringsvorm. Zij gaan mee in uw uiting van uw liefde en zorgen voor een vlot verloop van de plechtigheid.

Inhoudelijk en structureel advies

In2Love zorgt voor advies en begeleiding voor en tijdens de viering. Zowel u, de klant, als alle medeontwerpers en/of leveranciers van uw viering kunnen gebruik maken van hulp bij de inhoudelijke uitwerking of bij organisatorische problemen.

Van huwelijksomkadering tot wedding planning

In2Love biedt kwalitatieve omkadering op elk niveau aan. U kan ons inhuren voor enkel het voorgaan van uw plechtigheid tot en met het volledig plannen van uw huwelijk of jubileum.

 

ONS GESCHENK

Elke klant krijgt bij een basisviering of meer een "huwelijksboek" cadeau.
Dit huwelijksboek bevat een decoratief voorblad met uw vieringsgegevens, de gedrukte versie van de teksten uit uw viering, een persoonlijk aangepast handtekeningenblad voor u en uw getuigen, een wens van In2Love en enkele lege bladen die op de dag van uw plechtigheid kunnen gebruikt worden voor wensen en/of reacties van de gasten.

 

ONZE PRIJS

Een basisviering, hierboven omschreven in de eerste drie diensten, start vanaf een vast tarief. Prijzen zijn steeds aanpasbaar aan de eisen van de klant.

 

ONZE VOORWAARDEN

Het verwelkomingsgesprek is gratis en vrijblijvend.
Het intakegesprek vindt plaats na het betalen van een voorschot van 30% op de offerte.
Het ondertekenen van het intakedossier maakt de afgesproken diensten bindend.
De eindfactuur wordt 2 weken vóór de vieringsdatum afgerekend.